Verslag Meerkerk.

Zaterdagrit van 14 juni 2014-07
De zaterdagrit van Ruud van de Meer hebben we gereden met fantastisch warm weer echt weer om een tourtocht te maken. We starten in Meerkerk bij het wegrestaurant waar ze heerlijke koffie hadden en dat maakt een mens al blij en gelukkig. We zijn via Gorinchem naar Sleeuwijk en dan naar Woudrichem gereden waar de opnames werden gemaakt voor  de TV serie “Dokter Tinus “ en dan is het leuk als je verschillende herkennings punten uit de serie herkent. Zo verder naar het beroemde kasteel Loevestein waar we de grote stop was.
Herman Aalbers had op die zaterdag nog veel werk te doen hij moest hele dure autostoelen slopen en dan proberen om ze weer nieuw te maken dat eerste beheers ik perfect maar dat weet hij niet en ik laat dat zo. Maar hij kon het niet laten om toch even in de auto te stappen en naar ons te komen kijken naar dat vijftal dat met de scooter aanwezig was. Dat werd door ons zeer op prijs gesteld, dat noemen we medeleven. Na een uurtje rust zijn we verder gegaan en we kwamen langs een beroemde palingkraam en via Brakel naar Meerkerk gereden. Jammer voor Jeanette maar we stopte niet bij de palingkraam , de volgende keer houden we daar een stop.
Als je zo heerlijk op de scooter rijdt dan komt bij mij altijd de gedachte op wat is het toch jammer dat zo rit door andere worden gemist. Het is toch heerlijk om zo met elkaar te genieten en van het snorren van de motoren en van de wind.
Ruud, bedankt voor de mooie  rit.
Jaap van de Lindt